Open Formule 1 Kalender 2021

23-05-2021

Grand Prix van MonacoCircuit de Monaco

06-06-2021

Grand Prix van AzerbeidzjanBaku Street Circuit

13-06-2021

Grand Prix van CanadaCircuit Gilles Villeneuve (Montreal)

27-06-2021

Grand Prix van FrankrijkCircuit Paul Ricard

04-07-2021

Grand Prix van OostenrijkRed Bull Ring

18-07-2021

Grand Prix van EngelandSilverstone Arena Grand Prix Circuit

01-08-2021

Grand Prix van HongarijeHungaroring

29-08-2021

Grand Prix van BelgiëCircuit van Spa-Francorchamps

05-09-2021

Grand Prix van NederlandCircuit Zandvoort

12-09-2021

Grand Prix van ItaliëAutodromo Nazionale Monza

26-09-2021

Grand Prix van RuslandSochi Autodrom

03-10-2021

Grand Prix van SingaporeMarina Bay Circuit

10-10-2021

Grand Prix van JapanSuzuka

24-10-2021

Grand Prix van de Verenigde StatenCircuit of the Americas

31-10-2021

Grand Prix van MexicoAutódromo Hermanos Rodríguez

07-11-2021

Grand Prix van BraziliëAutódromo José Carlos Pace (Interlagos)

21-11-2021

Grand Prix van AustraliëAlbert Park Street Circuit

05-12-2021

Grand Prix van Saoedi ArabieJeddah Street Circuit

12-12-2021

Grand Prix van Abu DhabiYas Marina Circuit

 

 

1 daagse vliegreis naar de

Grand Prix van Oostenrijk

 

Dit is de gelegenheid om samen met GPTicket & Grand Prix Travel de tribunes weer Oranje laten kleuren om zo Max Verstappen aan te moedigen.
Voor de eerdere Europese Grand Prix’s zijn de omstandigheden nog te onzeker om met een gedegen plan te komen. GPTicket & Grand Prix Travel heeft daarom deze reis ontwikkeld om samen met u te gaan genieten van de Grand Prix van Oostenrijk op 4 juli 2021.

 

DE REIS

Op zondag 4 juli, om 07.00 uur, vertrekt u per Oranjecharter rechtstreeks vanaf Rotterdam Airport naar het vliegveld van Graz.
Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Graz zal uw reisbegeleider u weer verwelkomen en verder begeleiden. Alvorens te vertrekken met de touringcar(s) naar de Red Bull Ring wordt een lunchpakket aan u overhandigd. Met een rit door het mooie Oostenrijkse landschap van ongeveer 1 uur en 15 minuten verwachten wij om omstreeks 10:30 uur op het circuit te arriveren.
U kunt dan meteen het circuit op om een plek uit te zoeken om niets van het spektakel te hoeven missen. Dit mooie circuit tussen de bergen, waar Max Verstappen al tweemaal heeft weten te winnen, stond in het verleden garant voor mooie en spectaculaire races.
Wanneer na de opwarmronde om 15:00 uur de rode startlichten zullen uitgaan zal om omstreeks 16:30 de race na 71 ronden worden afgevlagd. Op de diverse gigantische schermen kunt u vervolgens getuige zijn van de podiumceremonie.
Aangezien uw retourvlucht gepland staat om 21.00 uur, is het de bedoeling dat u uiterlijk om 17.30 uur terug bent bij uw transfer bus. Vol met indrukken en ervaringen van de dag en de race stappen we weer in de Touringcar(s) en rijden we terug naar de luchthaven voor uw retourvlucht naar Rotterdam.
Zoals u van ons gewend bent zal GPTicket & Grand Prix Travel er alles aandoen om deze reis tot een onvergetelijke te maken!

 

Inclusief deze reis:

 • Vliegretour per Oranjecharter vanaf Rotterdam;
 • Alleen handbagage;
 • Transfers ter plaatse;
 • Lunchpakket bij aankomst in Graz;
 • Algemene toegangskaart (staanplaats) voor de hele dag;
 • Professionele reisbegeleiding gedurende de hele reis.

Exclusief deze reis:

 • Upgrade naar tribune Red Bull € 70,- p.p. (zolang de voorraad strekt);
 • Verzekeringen;
 • Uitgaven van persoonlijke aard;
 • Een op voorhand bekende winnaar;
 • Coronatest (met PCR-verklaring).
 • Bent u beperkt mobiel? Informeer bij GPTicket.

 

Prijs all-in € 569,- per persoon


Programma Zondag 4 Juli Red Bull Ring
10:30 uur Aankomst op het circuit;
11:25 uur Formule 3;
14:00 uur Voorbeschouwing Formule 1 race;
14:30 uur Grid opstelling Formule 1 teams;
15:00 uur Grand Prix van Oostenrijk;
17:30 uur Vertrek naar airport.

BOEKEN

 

Houd uw paspoort/ID-kaart bij de hand. Bij het boeken van een arrangement moet u de juiste gegevens uit uw paspoort/ID-kaart invullen. Bij foutieve opgave van de gegevens kunnen er extra kosten bij komen, deze zijn voor rekening van de boeker.

 

Aanvullende voorwaarden;
I.v.m. de voortdurende onzekerheden rondom Corona is GPTicket & Grand Prix Travel genoodzaakt een aantal aanvullende voorwaarden aan deze specifieke reis te verbinden. Dit om de risico’s voor U maar ook voor GPTicket & Grand Prix Travel te beperken.

Minimumaantal deelnemers;
Het minimumaantal deelnemers voor deze specifieke reis bedraagt 100 personen. Indien dit aantal niet wordt gehaald, behoudt GPTicket & Grand Prix Travel zich het recht voor deze reis te annuleren. In geval van annulering om deze reden hoort u dit uiterlijk een 5 weken voor het geplande vertrek. Wij doen echter ons best dit zo vroeg mogelijk in te schatten. Vanzelfsprekend zijn er aan een dergelijke annulering voor u geen kosten verbonden.

Annuleringen bij negatief reisadvies of uitsluiting toeschouwers bij race:
Als op enig moment voor aanvang van de reis het reisadvies voor onze bestemming code oranje of rood is, of wordt er besloten dat er geen publiek bij de race aanwezig mag zijn dan wordt deze reis geannuleerd en krijgt u de gemaakte kosten (minus € 10,00 pp) gerestitueerd.
Als deze reis niet doorgaat ivm COVID-19 wordt deze doorgeboekt naar GP Italie, Monza op 12 september.

Annulering door deelnemer zelf:
Wanneer door ziekte (incl. positieve Corona test) u onverhoopt niet deel kunt nemen aan deze reis, dan dient u dat per omgaande te laten weten en gelden de algemene annulering voorwaarden.
Het advies is om voor vrijdag ochtend (2 juli) een afspraak te maken voor een Corona test.

Geldigheid PCR test;
U dient gedurende de reis ten allen tijden een geldige PCR test (max 72 uur oud op zondag avond 23:00uur) te kunnen overleggen.

Alle kosten die voortkomen uit het niet kunnen tonen van een geldige PCR test zijn geheel ten laste van de reiziger zelf.

Inchecken Rotterdam Airport;
Alle deelnemers dienen uiterlijk 1,5 uur voor het geplande vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Alle deelnemers dienen samen met geldige PCR test te worden ingecheckt.

Gezondheid verklaring;
Iedere reiziger is verplicht gezondheidsverklaring bij zich te hebben tijdens deze reis. Hier kan ten alle tijden naar gevraagd worden.
Deze is te downloaden op de website van het ministerie van Volksgezondheid.

 

_____________________________________________________________________________

 

 • Reizen met minderjarig(e) kind(eren): Vergeet niet de nodige formulieren in te vullen als u als 1 ouder met een minderjarig kind op reis gaat. Kijk op www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland. Mocht u via een buitenlands vliegveld vertrekken kies dan de Engelse versie.
 • Informatie over gezondheidsadviezen: U moet zelf nagaan of er voor Oostenrijk gezondheidsadviezen gelden. U kunt hierbij denken aan inentingen en andere preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes. Dit geldt ook bij eventuele grensoverschrijdende excursies. U kunt hierover informatie krijgen bij uw huisarts, GGD, het Ministerie van Volksgezondheid of het Landelijk Coördinatiecentrum.
 • Reis- en annuleringsverzekering: Wij adviseren u direct na boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekering.
 • Wettelijke informatie: De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. GPTicket is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. GPTicket beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.
 • U kunt de overeenkomst vóór het begin van de pakketreis te allen tijde beëindigen tegen betaling van de in de algemene voorwaarden opgenomen annuleringskosten.

 

F1 reis of tickets boeken

Waarom GPTicket?

 • Meer dan 20 jaar verkoop van F1 tickets
 • Officieel partner van vele GP’s
 • Op bijna alle circuit aanwezig
 • Aangesloten bij GGTO
 • Aangesloten bij de brancheorganisatie VvKR
 • Alle gidsen zijn getraind in levensreddend handelen bij B&V Partners in Veiligheid
 • Goede service is ons kenmerk

Authorised
Ticket
Reseller


Altijd op de hoogte zijn?