Formule 1

Open Formule 1 Kalender 2021

10-10-2021

Grand Prix van TurkijeIstanbul Otodrom

24-10-2021

Grand Prix van de Verenigde StatenCircuit of the Americas

07-11-2021

Grand Prix van MexicoAutódromo Hermanos Rodríguez

14-11-2021

Grand Prix van BraziliëAutódromo José Carlos Pace (Interlagos)

05-12-2021

Grand Prix van Saoedi ArabieJeddah Street Circuit

12-12-2021

Grand Prix van Abu DhabiYas Marina Circuit

Open Formule 1 Kalender 2022

29-05-2022

Grand Prix van MonacoCircuit de MonacoVOORLOPIGE DATUM

03-07-2022

Grand Prix van EngelandSilverstone Arena Grand Prix CircuitVOORLOPIGE DATUM

10-07-2022

Grand Prix van OostenrijkRed Bull RingpresaleVOORLOPIGE DATUM

Heeft u er al over nagedacht hoe u tijdens het Formule 1 evenement van en naar de verschillende locaties komt? Taxi’s en/of openbaar vervoer zijn rondom de meeste races maar beperkt beschikbaar en daarbij bent u enerzijds aan vaste tijden gebonden en anderzijds zal u dit vervoer moeten delen met de tienduizenden andere fans. Veel klanten die herhaaldelijk bij ons boeken vragen naar een vervoersoplossing op maat om op een volledig ontspannen manier van het geweldige evenement te genieten. Wij kunnen daar nu een unieke oplossing voor bieden.

Om uw Formule 1 weekend een werkelijk onvergetelijke ervaring te laten zijn bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig individueel transferpakket. Dit kan uiteen lopen van transfers op afgesproken tijdstippen tot en met een full time standby-service gebaseerd op een privé chauffeur en voertuig die volledig tot uw beschikking staan.

Formule 1 en MotoGP races zijn unieke evenementen waar zeker voor een ware VIP beleving op het gebied van vervoer een zeer professionele en ervaren benadering vereist is. Onze speciale event chauffeurs staan bekend om hun uitmuntende kennis van steden, het bijbehorende verkeer en circuit en zij kennen iedere mogelijke sluiproute. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u altijd op de juiste plek wordt afgezet/opgehaald en vliegensvlug door alle waarschijnlijke verkeersopstoppingen heen wordt geloodst.

Vehicle branding voor zakelijke Formule 1 reizen

Bent u van plan klanten mee te nemen en of wilt u graag uw bedrijfslogo/naam op het voertuig hebben. Wij bieden u de mogelijkheid tegen zeer geringe kosten een zeer persoonlijke tint aan uw Formule 1 ervaring te geven.

Schroom niet een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Pakketten, voertuigen en bijbehorende prijzen lopen zeer uitéén en wij zijn vrijwel altijd in staat om u een compleet vervoerspakket op maat aan te bieden! 

Boek deze VIP Shuttle Vervoer per email

Nieuw in onze markt


Authorised
Ticket
Reseller


Altijd op de hoogte zijn?

Autosport Vision

 Officieel partner van:

en nog vele andere circuits.